Kundeservice / Skopleje

Skopleje

Hvilke sko må ikke maskinvaskes?

Sko med læder, ruskind, lys/blinkesko, air modeller og sko med membran (vandtætte) må ikke maskinvaskes.

Hvordan imprægnerer man sine sko?

Imprægnering af sko er enormt vigtig for skoens holdbarhed. Se vores imprægneringsguide her

Hvordan kan jeg gøre mine sko vandafvisende?

Imprægner dine sko inden brug og jævnligt herefter for at gøre skoene smuds- og vandafvisende. Tør dine sko af med en fugtig klud efter brug. Imprægner kun skoene når de er helt tørre. Brug evt. vores Skechers Water Proofer. Gælder kun skind, ruskind, nubuck og tekstil/mesh sko.

Hvordan rengør jeg blinkesko?

Sko med lys må IKKE maskinvaskes, da det kan ødelægge lyset. Vask i stedet med en mild sæbe, varmt vand og en blød klud.

Hvordan rengør jeg ruskind- og nubucksko?

Ruskinds- og nubuck sko bør jævnligt imprægneres. Brug et ruskind/nubuck renseprodukt til at rengøre skoene. Børst med en ruskindsbørste. Denne type sko må IKKE maskinvaskes.

Hvordan rengør jeg skindsko?

Skindsko bør jævnligt imprægneres. Brug en blød skindrens til at rengøre skoene. Påfør jævnligt skocreme/olie for at sikre at skindet holder sig smidigt og blødt. Denne type sko må IKKE maskinvaskes.

Hvordan rengør jeg tekstil/mesh sko?

De fleste tekstil/mesh sko kan sagtens vaskes i vaskemaskinen. Brug et hovedpudebetræk eller en vaskepose og vask på max. 30 grader. Sko med Memory Foam såler, skal lufttørre i min. 10-12 timer.

Hvorfor skal mine sko lufttørre?

Det er vigtigt at lade dine sko lufttørre, da de ellers kan tage skade. Brug aldrig tørretumbler eller varmeskab til at tørre din sko efter rengøring eller brug. Vær sikker på at dine sko er helt tørre, før du tager dem i brug igen.