Skopleje

Hvordan rengør jeg mine sko? Det er måske et af de spørgsmål du har stillet dig selv, og du kan finde svaret lige her.

For at du får glæde af dine SKECHERS sko længst muligt, finder du herunder nogle gode råd til god skopleje.

Skift sko hver dag og få glade fødder

Sko er lavet til at blive brugt, men de har samtidig også brug for hvile. Vores fødder sveder og gør vores sko fugtige. Desværre slides fugtige sko hurtigere og derfor har dine sko brug for at tørre helt efter brug. Er skoene kommet til at lugte lidt efter en lang dag, kan du evt. bruge vores Skechers Odor Eliminator.

Imprægner dine sko

Gælder kun skind, ruskind, nubuck og tekstil/mesh sko. Imprægner dine sko inden brug og jævnligt herefter for at gøre skoene smuds- og vandafvisende. Tør dine sko af med en fugtig klud efter brug. Imprægner kun skoene når de er helt tørre. Brug evt. vores Skechers Water Proofer

Sko skal lufttørre

Sko skal have lov til at lufttørre! Brug aldrig tørretumbler eller varmeskab til at tørre din sko efter rengøring eller brug. Vær sikker på at dine sko er helt tørre, før du tager dem i brug igen.

Rengør tekstil/mesh sko

De fleste tekstil/mesh sko kan sagtens vaskes i vaskemaskinen. Brug et hovedpudebetræk eller en vaskepose og vask på max. 30 grader. Sko med Memory Foam såler, skal lufttørre i min. 10-12 timer.

Rengør skindsko

Skindsko bør jævnligt imprægneres. Brug en blød skindrens til at rengøre skoene. Påfør jævnligt skocreme/olie for at sikre at skindet holder sig smidigt og blødt. Denne type sko må IKKE maskinvaskes.

Rengør ruskind- og nubucksko

Ruskinds- og nubuck sko bør jævnligt imprægneres. Brug et ruskind/nubuck renseprodukt til at rengøre skoene. Børst med en ruskindsbørste. Denne type sko må IKKE maskinvaskes.

Rengør sko med lys (børnesko)

Sko med lys må IKKE maskinvaskes, da det kan ødelægge lyset. Vask i stedet med en mild sæbe, varmt vand og en blød klud.

Tåler ikke maskinvask

Sko med læder, ruskind, lys/blinkesko, air modeller og sko med membran (vandtætte) må ikke maskinvaskes.