Skechers Plus Medlemsvilkår

Som medlem af Skechers Plus får du tidlig adgang til udsalg, konkurrencer hver måned, fri fragt ved køb af 399 kr. samt en gave på din fødselsdag. Ydermere får du masser af inspiration og information om vores flotte sko, butikker og andet pr. mail.

Det koster ikke noget at være Skechers Plus Medlem og der stilles ikke krav om et køb for at blive medlem.

Oprettelse af medlemskab

Det eneste, du skal gøre for at blive medlem, er at tilmelde dig med oplysning om navn og mail samt din foretrukne butik. Herudover kan du også vælge at oplyse din adresse, køn samt din fødselsdato. Disse oplysninger er ikke et krav, men vælger du at oplyse din fødselsdag, får du en gave på din fødselsdag.

Oprettelse af medlemskab er bevirket af, at du siger Ja til at modtage e-mails fra os med nyheder og gode tilbud.

Ved at oprette dig som medlem bekræfter du, at du er fyldt 18 år, og at du accepterer de gældende medlemsbetingelser. Som medlem af Skechers Plus, behandler vi visse personoplysninger om dig. Læs mere herom i vores persondatapolitik.  

Vi bruger dine oplysninger til at levere tilbud og inspiration til dig, give dig overblik over din købshistorik og dine kvitteringer, og til hele tiden at forbedre Skechers Plus, så den passer til dig og dine behov.

Du er selv ansvarlig for at opdatere dine kontaktoplysninger og skjule dine loginoplysninger.

Udmeldelse

Ønsker du ikke længere at være Skechers Plus medlem kan du til enhver tid melde dig ud i bunden af alle nyhedsmail. Der er ingen bindingsperiode.

Når du har meldt dig ud af Skechers Plus opbevarer vi dine oplysninger i 6 måneder, hvorefter de slettes.  Vi sender ikke indhold til dig når først du har afmeldt dig. 

Ændringer i medlemsbetingelser

Vi forbeholder os retten til at ændre i medlemsbetingelserne og i vores persondatapolitik. Det sker f.eks., hvis vi forbedrer vilkårene, eller hvis der sker lovmæssige ændringer. Disse kan ændres uden varsel, men i tilfælde af væsentlige ændringer eller ændringer der påvirker dine vilkår, vil du få besked forud på mail.

Udbyder

Skechers Plus ejes og administreres af:

Sports Connection ApS
Kvaglundvej 89
6705 Esbjerg Ø

CVR: 18133881

Hvis du har spørgsmål til medlemsvilkår eller andre henvendelse vedrørende Skechers Plus så sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe på kundeservice@skechers.dk eller 89 87 69 24.