Kundeservice / Skechers Plus Medlem

Skechers Plus Medlem

Hvilke fordele får jeg med Skechers Plus?

Som Skechers Plus medlem får du gratis fragt, først besked om spændende nyheder, gratis returfragt, 10% rabat på din fødselsdag, konkurrencer hver måned og en masse god inspiration med vores inspirerende nyhedsmail.

Hvordan tilmelder jeg mig Skechers Plus?

For at oprette dig Skechers plus skal du tilmelde dig her. Derefter får du et link hvor du kan oprette dig som en del af vores kundeklub. Du er nu Skechers Plus Medlem.

Hvorfor har jeg ikke modtaget en velkomst-email?

Modtager du allerede vores nyhedsmail, modtager du ikke en velkomst-email. Du skal blot oprette en konto her. Derefter er du Skechers Plus medlem og kan nyde de mange fordele.

Modtager du stadigvæk ikke en velkomst-mail, skal du blot kontakte kundeservice. Så sender vi velkomst-mailen til dig.

Hvordan sletter jeg min konto?

Ønsker du ikke længere at være Skechers Plus medlem kan du til enhver tid melde dig ud i bunden af alle nyhedsmail. Der er ingen bindingsperiode.

Når du har meldt dig ud af Skechers Plus opbevarer vi dine oplysninger i 6 måneder, hvorefter de slettes.  Vi sender ikke indhold til dig når først du har afmeldt dig. 

Hvordan ændrer jeg mine indstillinger?

For at opdatere din Skechers Plus konto skal du blot åbne en af de nyhedsmails vi har sendt dig. I bunden står: Opdater profil. Ved at klikke på det link kan du opdatere din profil.