Hvem er vi?

Kvinde i ført Skehers ballerinaer

Skechers er et prisvindende og globalt brand der designer og udvikler livsstils- og performanceprodukter inden for fodtøj, tøj og tilbehør til kvinder, mænd og børn. SKECHERS er kendt for smart og innovativt kvalitetsfodtøj med høj komfort, som dækker ethvert behov - sko til hver lejlighed!

Produkterne fra Skechers forhandles via et stærkt forhandlernetværk indenfor skobranchen, sportsbranchen og udvalgte netbutikker, og også direkte til kunderne via mere end 5200 Skechers konceptbutikker og egne webshops.

Skechers’ hovedkontor finder du i Manhattan Beach, Californien og Skechers er et børsnoteret selskab på New York Stock Exchange (NYSE) under symbolet SKX.

Historien om Skechers

SKECHERS blev grundlagt i Manhattan Beach, Californien i 1992 af Robert & Michael Greenberg. I mere end 30 år har SKECHERS bygget forretningen på et fundament af fantastiske produkter, og SKECHERS er i dag markedsledende i den globale skobranche.

Kollektionen spænder bredt med flere tusinde forskellige modeller af livsstils-, mode- og fritidssko til mænd, kvinder og børn. SKECHERS er ligeledes et etableret skomærke i performance segmentet med funktionelle golf-, løbe-, gå- og træningssko, samt apparel kollektionen bestående af tøj og tilbehør.

Skechers har udviklet sig til et prisvindende livsstils – og performance krafthus, kendt for stilfuldt og komfortabelt fodtøj som bliver brugt af millioner af mennesker.

Du finder SKECHERS i mere end 180 lande og virksomheden vækster stadig kraftigt i flere markeder.

Skechers i Norden

Sports Connection er datterselskab af det amerikanske skomærke Skechers, og vi håndterer salg og distribution af Skechers i de nordiske lande.

Fra det nordiske hovedkontor og distributionscenter i Esbjerg, driver vi Skechers konceptbutikker over hele Norden og i Nordtyskland, og Skechers webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Vores produkter forhandles også via vores stærke forhandlernetværk på mere end 1.800 forhandlere indenfor skobranchen, sportsbranchen samt udvalgte netbutikker. Du kan finde alle forhandlere af Skechers i vores forhandleroversigt.

  • 180+ lande der sælger Skechers

  • 5200+ Skechers konceptbutikker globalt

  • Herre iført Trendy sneakers fra Skechers

    $8 mia. global omsætning i 2023

1 af 3