Hvem er vi?

Skechers er et prisvindende og globalt brand der designer og udvikler livsstils- og performanceprodukter inden for fodtøj, tøj og tilbehør til kvinder, mænd og børn. Skechers er kendt for sin stil, innovation, kvalitet og høje komfort.

Produkterne fra Skechers sælges både gennem Wholesale-kunder som tøj- og skobutikker, men også direkte til kunderne via mere end 4000+ Skechers konceptbutikker og egne webshops.

Skechers hovedkontor finder du i Manhattan Beach, Californien og Skechers handles på børsen i New York under symbolet SKX.

Historien om Skechers

Skechers blev etableret i 1992 i Manhattan Beach,
Californien. I over 25 år er kollektionen vokset til flere tusinde modeller og dækker i dag over et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn.

Skechers har udviklet sig til et prisvindende livsstils – og performance krafthus, kendt for stilfuldt og komfortabelt fodtøj som bliver brugt af millioner af mennesker.

Skechers i Norden

Sports Connection ApS er datterselskab i norden med Skechers i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

På det nordiske hovedkontor i Esbjerg, håndteres 60 Skechers konceptbutikker og outlets i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland, samt egne webshops i de nordiske lande.

Udover konceptbutikker og webshops, distribueres Skechers gennem mere end 1800 dygtige forhandlere indenfor sko- og sportsbranchen. Du kan finde alle forhandlere af Skechers i vores forhandleroversigt.

 • 180+ lande der sælger Skechers

 • 4000+ Skechers konceptbutikker globalt

 • 29 mia kr. Global omsætning i 2020

1 af 3

Nordiske Skechers-ambassadører

Skechers promoveres af en række nordiske sportsudøvere
og - hold indenfor forskellige sportsgrene:

Håndbold: Skechers er hovedsponsor for damehåndboldholdet Team Esbjerg. Team Esbjerg vandt Danmarksmesterskabet i 2016, 2019 og 2020. Damehåndboldholdet Storhamar Håndball sponsoreres i Norge. 

Fodbold: Herrefodboldholdet Esbjerg fB.

Ishockey: Esbjerg Energy (Danmark), Djurgården Hockey (Sverige) og HIFK Hockey (Finland).

Golf: Camilla Lennarth (Sverige) og Emily Kristine Pedersen (Danmark) spiller i Skechers golfsko.

Udover de faste sponsorater støtter vi ligeledes udvalgte velgørende formål og arrangementer.

 • Kendt Over Hele Verden

  Skechers skoene er i dag velkendte over hele verden både indenfor lifestyle mode- og fritidssko, men også som et performance skomærke med højt funktionelle golf-, løbe-, gå og træningssko til ethvert formål.

 • Til Enhver Smag

  Skechers udvikler og producerer en bred kollektion af teknologisk avanceret fodtøj. Med de mange forskellige Skechers teknologier er der noget til enhver smag og kundernes forskellige behov bliver stillet.

 • Komfort I Top

  Skechers har et kæmpestort udvalg af sko i super kvalitet og kombinerer høj komfort samt en fantastisk pasform og et moderigtigt design. Skechers går aldrig på kompromis med hverken komfort, støtte eller design.

1 af 3