Sunde og stødabsorberende sandaler

Sunde og stødabsorberende sandaler
  • Indholdsfortegnelse

Det varme vejr bringer behovet for et par (eller to!) sandaler med sig og vi glæder os alle til at finde et par nye sandaler til den varme sæson.

Det er tid til at sætte støvlerne på hylden og hoppe i luftige, smarte og sommerlige sandaler. Alle Skechers sko er kendt for at give ekstra komfort til dine fødder og det samme er gældende for vores sandaler til damer, herrer og børn.

Sandaler er en alsidig type fodtøj, der er ideel til forår – og sommersæsonen. Vores sandaler er ikke kun komfortable, men også stilfulde, og de findes i et væld af designs, størrelser og farver. Men med så mange muligheder at vælge imellem, kan det være svært at vide, hvilke sandaler der er de bedste for dig. Derfor har vi lavet denne sandal guide, der hjælper dig med at finde de sandaler, der passer bedst til dine behov.

 

Komfortable sandaler

Stødabsorberende sandaler er en type fodtøj, der er specielt designet til at reducere stød og vibrationer, når du går og er derfor ideel for dig der ønsker at mindske risikoen for fod- og ledrelaterede skader samt forbedre komforten når du går.

Vores Max Cushioning sandaler er lavet med stødabsorberende materialer der effektivt reducerer stød ved at absorbere chokkene og sprede dem jævnt over foden. På den måde resulterer det i en blødere trædepude og mindsker belastning på knæ, ankler og ryg. Sandalens Ultra Go mellemsål er hvad der gør den gode Max Cushioning sandal fantastisk støttende og stødabsorberende. Max Cushioning modellerne er især fantastiske til dig der går meget på arbejde som f.eks. i sygeplejen.

Med Max Cushioning sandaler får du altså god støtte og stabilitet som kan forebygge skader og opretholde en sund fodstilling. Vores sunde og stødabsorberende sandaler er også designet med æstetik i tankerne så du får et flot udvalg i forskellige stile og farver der passer til enhver smag og garderobe.

Hvilke sandaler er bedst?

Overvej dit formål og behov når du skal finde dine nye sandaler. Altså hvor vil du bære sandalerne, og hvad vil du bruge dem til? Skal du have dem på til en tur i parken, til en lang gåtur eller til en tur på stranden? Dette vil hjælpe dig med at afgøre, hvilken type sandaler du har brug for.

Er det godt at gå i sandaler?

Er du på udkig efter sandaler, der er egnet til de lange gåture, er vores GO WALK kollektion til herrer og damer et perfekt match. Her får du sandaler som er designet med fokus på at de skal være fantastiske at gå i. Med GO WALK modellerne får du sandaler der reducerer stød i knæ, hofte og ryg når du går.

De gode GO WALK sandaler er ofte kombineret med Arch Fit teknologien som sikrer dig maksimal komfort og ekstra støtte til svangen. Det er en fantastisk kombination af Skechers teknologier der sikrer dig en behagelig og støttende sandal.

 

Hvilke sko er gode til hælsporer?

Hvis du lider af hælespore, er det vigtigt at vælge sandaler, der giver god støtte og stødabsorbering til dine fødder. Det er specielt vigtigt at få en støttende sål der støtter svangen og forhindrer glidning, samtidig med at sålen absorberer stød i hælen. Vores Arch Fit sandaler er derfor et godt valg til dig som håber at lindre smerten ved hælespore.

Alle fødder er forskellige og vi kan ikke kurere hælspore – heller ikke med Arch Fit. I stedet kommer vi med gode råd til lindring af dine hælsporegener. Hvis du døjer med hælsporer, er det meget vigtigt at have en god pasform med god plads til tæerne og støtte til hælen. Desuden er sandaler med justerbare stropper en god idé da du kan justere pasform efter behov.

Med Arch Fit sandalerne får du en blød polstring som kan absorbere stød og mindske smerterne. Desuden får du med Arch Fit maksimal komfort og ekstra støtte under svangen som fordeler kroppens vægt over hele foden og reducerer derved belastning og stød i hæl, hofte og ryg.

Sandaler med kilehæl

Mangler du en trendy sandal der passer til sommerkjolen? Her hos Skechers har vi flotte og moderne sandaler med kilehæle til damer. Sandaler med kilehæl er en type sandaler, der har en højere hæl end almindelige flade sandaler. De er ofte designet med en kileformet hæl, der giver en ekstra højde, men stadig giver en komfortabel oprejst stilling.

Sandaler med kilehæle er populære og en del af sommerens mode trends. Dette er især på grund af de stødabsorberende egenskaber som kilehælen har. Kileformen hjælper nemlig med at fordele vægten på foden og reducere trykket på hælen.

Skechers sandaler med kilehæle er tilgængelige i både Arch Fit og BOBS kollektionerne i en række forskellige højder, farver og stile så du trygt kan vælge det par der passer bedst til din stil.

 

Sporty klipklappere til stranden

Klipklappere eller slippers er en enkel og nem sandal som de fleste kender og elsker. De er hurtige at komme i og passer perfekt til de varme sommerdage hvor der er brug for god luft og frihed til sine varme fødder. Skechers’ klipklappere består af bløde materialer i enkle designs og god bekvemmelighed til de små ture til stranden eller i haven.

Klipklapper og slippers er ofte et populært valg til sommermånederne eller til brug ved poolen eller stranden, da de er nemme at tage af og på og er lette at bære. Vores klipklappere til mænd er sporty og smarte og perfekte når du skal nyde de varme dage enten på ferien ved stranden eller derhjemme i drømmesengen i haven.

Du kan også få et stort udvalg af klipklappere og slippers til damer der kommer i forskellige design og farver – helt perfekte til en hyggelig tur på stranden eller til et casual hverdagslook.

Den praktiske velcrosandal

Her hos Skechers elsker vi praktiske sandaler med god komfort. Heldigvis er flere og flere opmærksomme på at vores fødder fortjener det allerbedste – de holder os jo gående.

Når det kommer til en sommersandal som du kan have på hele dagen, er det altså ikke alle sko, der egner sig. Men takket være vores sandaler med velcrolukning kan du være sikker på at få behageligt og praktisk gåvenligt sommerfodtøj. Det gode ved velcrolukning og justerbare remme i sandaler er at du nemt kan løsne og stramme dine sandaler så du får den pasform du har behov for.

Det er også yderst praktisk med velcrolukning da du kan løsne remmene på sandalerne så dine fødder har godt med plads hvis du har hævede fødder. Det allerbedste er at du slet ikke behøver at gå på kompromis med stilen – vi har et hav af forskellige farver og designs. Tag trygt dine velcrosandaler på til lange sommerudflugter.

Komfortable børnesandaler

Her hos Skechers har vi et stort udvalg af sjove, festlige og smarte sandaler til børn. Vores sandaler til børn kan fås med justerbare remme, velcrolukning og spænder så sandalen kan tilpasses og give bedre støtte. Desuden er sandaler med velcrolukning en stor fordel da sandalerne hurtigt kan komme af og på.

Pasformen på børnesandaler er utrolig vigtigt da sandalerne skal sidde tæt på foden uden at stramme, så børnene har plads til at bevæge tæerne og fødderne. Se det flotte udvalg af fleksible, komfortable og støttende sandaler til både store og små børn.

 

Hvor meget plads skal der være i sandaler?

Det er vigtigt, at der er tilstrækkelig plads i sandaler for at undgå at dine fødder bliver overbelastede eller føler sig indeklemt. Derudover bør du også have plads til, at dine fødder kan bevæge sig og ånde i sandalen, så du undgår at få hævede eller ømme fødder. Allervigtigst er at dine nye sandaler sidder godt på foden uden at være stramme eller for løse. Derfor er det vigtigt at bruge en størrelsestabel, prøve sandalerne på og finde sandaler som passer til din fods pasform.

Hvilke sandaler skal man vælge til brede fødder?

Har du en bred fod er det vigtigt at vælge et par sandaler der passer til din pasform. Her har vi vores Relaxed Fit pasform i vores sandaler til både damer og herrer.

Her får du samme størrelse som Classic Fit omkring hælen, så din hæl bliver holdt på plads, men en bredere konstruktion både i højden og bredden, som giver mere rummelighed ved tæerne og forfoden. På den måde kan du nyde de varme dage i lækre sandaler uden noget strammer eller irriterer i løbet af dagen.

Gør dine sandaler friske

Husk også at imprægnere og vaske dine sandaler så de ikke bliver slidt for hurtigt. Se vores imprægneringsguide så du ved hvilken plejemiddel der skal bruges på diverse materialer. Husk også at selvom dine tæer bliver godt luftet i sandaler kan dine fødder stadigvæk godt svede og lugte i dine sandaler. Brug derfor vores lugtfjerner spray i dine sandaler og få friske og duftende sandaler igen.

Vi håber at du finder nogle behagelige, støttende og smarte sandaler til de lune sommerdage, festlige sommerarrangementer eller de varme rejsedestinationer.