Skechers Work: Arbejdssko med komfort og sikkerhed

Skechers Work: Arbejdssko med komfort og sikkerhed
  • Indholdsfortegnelse

Skechers tilbyder et bredt udvalg af sikkerheds- og arbejdssko til forskellige erhverv. Uanset om dit job er fysisk krævende eller mere stillesiddende, vil du finde arbejdssko, der passer til dine behov.

Du kan vælge arbejdssko med forskellige teknologier og funktioner, herunder Memory Foam og Arch Fit, der sikrer en behagelig og støttende oplevelse hele dagen.

Du kan også få arbejdssko i Max Cushioning kollektionen – den absolut mest stødabsorberende model der sikrer dig støtte, hvis du går og står hele dagen. Denne model er især god til dig der arbejder som tjener eller sygeplejerske.

Vores Work kollektion er lavet af høj kvalitet og holdbare materialer, der kan modstå slid og belastning på din arbejdsplads. Desuden får du med denne kollektion en masse arbejdssko som er åndbare, behagelige og garanterer maksimal komfort til dine fødder i løbet af din arbejdsdag.

 

Hvilke arbejdssko er bedst?

Når det kommer til at vælge de bedste arbejdssko, er Skechers Work kollektionen et fantastisk valg. Uanset hvilket erhverv du har, og hvor krævende din arbejdsdag er, kan Skechers arbejdssko give dig den komfort, du har brug for.

En af de mest fantastiske funktioner ved Skechers arbejdssko er den stødabsorberende mellemsål, som er utrolig vigtig hvis du bruger meget tid på at gå eller stå i løbet af arbejdsdagen. En stødabsorberende mellemsål skåner dine fødder og mindsker belastningen på knæ, hofter og ryg. Dette er særligt vigtigt, hvis du arbejder på hårde overflader, hvor kroppen kan blive udsat for stor belastning.

Hvad er reglerne for sikkerhedssko?

Når det kommer til sikkerhedssko, er der forskellige standarder, der skal opfyldes afhængigt af dit erhverv. Du kan finde flere oplysninger om de specifikke funktioner for hver Work model. Desuden er det værd at bemærke, at alle Skechers arbejdssko er CE-godkendt af EU.

Der er følgende sikkerhedsbetegnelser for sikkerhedssko:

CE-certificering: Alle Skechers arbejdssko er CE-godkendt af EU.
EN ISO 20345: Den europæiske standard for sikkerhedsfodtøj med tåværn.
EN ISO 20347: Denne godkendelse for fodtøj er uden tåværn.

Er sikkerhedssko skridsikre?

Skån dine fødder med Skechers’ skridsikre arbejdssko og gå ikke på kompromis med komforten i løbet af din arbejdsdag. Skechers’ skridsikre arbejdssko øger chancen, for at stå fast på glatte overflader. De skridsikre Work sko opfylder alle basiskrav for arbejdssko, samtidig med at de giver super god komfort til dine fødder. Indersålen er blød og aflaster ømme fødder. Desuden er ydersålen SRA og SRB godkendt.

De skridhæmmende sko kan du kende ved at finde følgende godkendelser af ydersålens skridhæmmende egenskab:

SRA: Ydersålen er skridtestet på keramisk flise med sæbeopløsning.
SRB: Ydersålen er skridtestet på stålplade med glycerin.
SRC: Ydersålen er skridtestet efter SRA og SRB. Ydersålen er godkendt efter højest opnåelige godkendelser.

Work - Herre

Hvilke skridsikre sko passer til mig?

Det er vigtigt at vælge en sko som passer til dit behov og de krav der er på din arbejdsplads. Når det kommer til skridsikre sikkerhedssko, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg.

Hvis du arbejder på glatte overflader eller i områder med risiko for skrid eller fald, skal du vælge sko med skridhæmmende såler. Tjek efter mønstre og materiale, der kan forbedre grebet og reducere risikoen for uheld.

Skridhæmmende Arch Fit

Med vores skridhæmmende Arch Fit får du ekstra støtte og stabilitet i løbet af din arbejdsdag. Du skal vælge Arch Fit arbejdssko, hvis du har brug for ekstra støtte under svangen og forfoden. Den fantastiske Arch Fit indersål reducerer belastning og stød i hæl, hofte og ryg. Arch Fit former sig efter foden således at indersålen giver en unik pasform og støtte.

 


Skridhæmmende Max Cushioning

I de skridhæmmende Max Cushioning arbejdssko er du sikret en arbejdssko med super komfort. Max Cushioning arbejdsskoen er til dig, som går meget på en hård overflade i løbet af en arbejdsdag, og ønsker at skåne dine fødder. Arbejdsskoen er ekstra støddæmpende og har en fasthed som giver støtte og stabilitet. Indersålen er af åndbart Goga mat som er affjedrende og støddæmpende. En arbejdssko der vil sikre dig komfort og støtte hele dagen.

 


Skridhæmmende Relaxed Fit

Sørg for, at de arbejdssko som du vælger, passer ordentligt til dine fødder og giver tilstrækkelig støtte og komfort, især hvis du skal have dem på i lange perioder.

Hvis du har brede fødder, kan det være en udfordring at finde passende og behagelige sko til arbejde, men med vores skridhæmmende Relaxed Fit får du sko med ekstra plads til forfoden og tæerne som kan hjælpe med at øge komforten. Work skoene med Relaxed Fit er nemlig ekstra rummelige omkring forfoden. Skoen er tættere omkring hælen og sikrer dermed stadigvæk at du får god støtte og stabilitet om foden.

 

Hvordan vælger jeg de rigtige arbejdssko?

ESD – Antistatiske sikkerhedssko

I vores Work kollektion finder du arbejdssko der er antistatiske og forhindrer statisk elektrisk opladning, efter de allerhøjeste krav. Indvendigt er skoen polstret med blødt og åndbart tekstil for. Indersålen er kendetegnet ved samme komfort, som du kender fra Skechers øvrige kollektioner.

Disse sko er designet til at beskytte mod elektrisk stød og egner sig til elektrikere, teknikere og til dem der arbejder i nærheden af elektriske installationer.

Work- dame

Arbejdssko med tåværn

Overvej om du har brug for tåværn i dine sikkerhedssko. Tåværn kan være lavet af stål, komposit eller aluminium og beskytter dine tæer mod faldende genstande eller stød.

I Skechers arbejdssko med værn går du ikke på kompromis med komforten i dine sikkerhedssko. Skechers arbejdssko er med tåværn af komposit. Indvendigt er skoen polstret med blødt tekstil for og indersålen er af blødt og formende Memory Foam, som lindrer kroppens pres på fødderne og aflaster ømme fødder. Desuden er ydersålen SRA godkendt.

Disse sko med tåværn er velegnede til arbejdsmiljøer, hvor der er risiko for tunge genstande, der kan falde eller forårsage stød og tryk mod tæerne. De er et godt match til dig som arbejder inden for konstruktion, lagerarbejde, transport og byggeri.

Tåværn og ESD

I Skechers arbejdssko med værn og antistatiske egenskaber behøver du ikke, at gå på kompromis med komforten i dine sikkerhedssko. I denne arbejdssko får du en sikkerhedssko som er antistatisk og forhindrer statisk elektrisk opladning efter de allerhøjeste krav, med sømværn og tåværn af komposit. Overdelen er af mesh tekstil således at foden har mulighed for at ånde. Indersålen er den behagelige Memory Foam som former sig unikt efter fodens form og aflaster ømme fødder. Desuden er mellemsålen fleksibel og stødabsorberende.

Hvilke arbejdssko passer bedst til mig?

Når det kommer til at vælge de bedste arbejdssko, er der flere faktorer at overveje. Det afhænger af dit erhverv, arbejdsopgaver og individuelle behov. Hos Skechers tilbyder vi et bredt udvalg af arbejdssko, der imødekommer forskellige krav og sikkerhedsstandarder. Det er utrolig vigtigt at vælge sikkerhedssko, der passer til dit arbejdsmiljø og opfylder de nødvendige krav.

Hvad er forskellen på S1 og S3 sikkerhedssko?

En vigtig faktor at overveje når man vælger arbejdssko er sikkerhedsbetegnelserne. De mest almindelige sikkerhedsklasser for sikkerhedssko er SB, SBP, S1, S1P, S2, S3, S4 og S5.

Disse klasser angiver forskellige beskyttelsesniveauer og egenskaber, der er relevante for specifikke arbejdsmiljøer. For eksempel inkluderer S1 sikkerhedssko tåværn og antistatiske egenskaber, mens S3 sikkerhedssko også er vandafvisende eller vandtætte. Se vores udvalg af vandafvisende eller vandtætte arbejdssko.

Work

Komfort og sikkerhed i top

Når du vælger sikkerhedssko, bør du også tage hensyn til komfort og støtte. Skechers arbejdssko er designet med fokus på både sikkerhed og komfort. De har bløde indersåler, der aflaster ømme fødder, og mange af vores modeller inkluderer avancerede teknologier som Memory Foam og Arch Fit for ekstra støtte og polstring.

Hvilke sikkerhedssko er bedst?

Vores Skechers arbejdssko er lavet af kvalitetsmaterialer og er designet til at være holdbare og langvarige. For at sikre optimal holdbarhed anbefaler vi at vedligeholde dine arbejdssko ved at bruge imprægnering og regelmæssig rengøring.

Ved at vælge de rigtige sikkerhedssko, der passer til dine behov og arbejdsmiljø, kan du sikre både sikkerhed, komfort og langvarig brug. Skechers Work kollektionen har et bredt udvalg af arbejdssko til både mænd og kvinder, der giver dig den nødvendige beskyttelse og komfort til at klare selv de mest krævende arbejdsdage.

Mangler du ikke sko med skridsikkerhed eller sikkerhedssko kan du også se vores guide til gode gåsko når du går eller står meget på arbejde eller se det store udvalg her.