Vælg de bedste gåsko til dig

Vælg de bedste gåsko til dig
  • Indholdsfortegnelse

Tiden er inde og du har brug for et par nye sko til din gåtur. Men hvilke gåsko skal du vælge? Det er utrolig svært at finde den perfekte gåsko – men vi vil gøre alt for at hjælpe dig på rette vej og finde de sko der opfylder lige præcis dine behov.  

Hvilke sko skal jeg vælge til min gåtur?

Hos Skechers er der en masse forskellige sko og de kan bruges til næsten hver anledning – du er nemlig garanteret en høj komfort og et smart design lige meget hvilken model du vælger. Det er dog stadigvæk vigtigt at vide at ikke alle sko passer til lige netop dine fødder eller dine behov. Derfor prøver vi her at vise dig modellerne som lige præcis DU har brug for.

 

De bedste sko til lange gåture

Til den lange gåtur er det vigtigt at du får en åndbar og støddæmpende gåsko da dine fødder hurtigt kan blive overbelastet på de lange gåture. Man skal huske at dine fødder altid fortjener den bedste pleje – på den måde slipper du nemlig for problemer med dine fødder, ryg, knæ og hofter.

Damer

GO WALK 6

GO WALK 6 er en smart og moderne gåsko til damer der har en masse Skechers teknologier som giver dig ultimativ støtte og stødabsorbering på de længere gåture. Hvis du leder efter en letvægts sko som er nem at hoppe i er denne slip-on perfekt – samtidig får du en åndbar sko der sikrer dine fødder et godt indeklima på dine lange gåture. Desuden har skoen et klassisk design og kan fås i forskellige farver så der er til enhver smag.

Max Cushioning Elite – Waterproof 

Med dette par Max Cushioning får du en sko som garanterer dig høj stabilitet og komfort på dine lange gåture. Med en høj støddæmpning og en fasthed får dine fødder det velvære de fortjener. Denne sko er praktisk og vandtæt så du trygt kan bevæge sig ud i al slags vejr. Skoen her er en sikker vinder til dig der er aktiv og elsker at komme ud på de lange gåture om det regner eller ej.

Herre

GO WALK Arch Fit Workout Walker – Outpace

Her har du en fantastisk gåsko som giver dig maksimal komfort og høj stødabsorbering på dine gåture. Skoen her sikrer dig en let, åndbar og støttende følelse. Med denne GO WALK reduceres stød i både knæ, hofte og ryg – det er en perfekt gåsko til dig der ofte bevæger dig ud på lange gåture og gerne vil have en behagelig og støttende følelse.  

Max Protect Fast Track – Waterproof

Er du vild med de lange gåture i al slags vej og terræn, så er dette den perfekte outdoor sko til dig. Skoen har mange af de fantastiske Skechers teknologier som sørger for at du får stabilitet, støtte og et par praktiske sko. Skoen kan du trygt tage på hvis du skal ud på en rask travetur – her har du nemlig en vandtæt sko og en slidstærk ydersål med fast vejgreb. En perfekt sko til dig som er ude i alt slags vejr.

Til en slentretur i byen

Det er utrolig vigtigt at bruge sine sko til de rette anledninger og derfor er det altid godt at have et par gåsko til de lidt kortere ture. Selvom du skal bruge disse sko på de mindre ture, er det stadigvæk vigtigt at du vælger et par behagelige, stabile og støttende sko. Med dette vil dine fødder takke dig.

Damer

Skech-Air Element 2.0

Når du leder efter et par sko til de kortere gåture, er denne helt perfekt. Der er en god støtte i mellemsålen og der er en blød indersål som giver dig en behagelig følelse ved hvert skridt du tager. Skoen kommer i 2 forskellige farver – hvid med flotte farverige detaljer eller en pink og gul neon farve som helt klart pifter gåturen op.

Arch Fit - Big Appeal

Her får du en utrolig støttende sko som er perfekt til en tur ned i byen, en gåtur rundt om søen eller blot en gåtur med hunden. Med Arch Fit teknologien er denne sko designet til at give særlig støtte under svangen. Du får derfor både en høj stødabsorbering, stor støtte samt stabilitet på dine gåture. Skoen kan fås i mange forskellige farver og vil med garanti passe til garderoben.

Har du en bred fod findes denne model også i Wide Fit som passer perfekt til dig med de bredere fødder. Det er nemlig utrolig vigtigt at finde en sko som passer til dig – sko skal nemlig hverken stramme eller genere men i stedet være behagelige og komfortable med god plads. Se vores pasformer og find den der passer til lige netop dine fødder.

Herre

GO WALK Flex – Ultra

Leder du efter en sko der både er smart, praktisk og komfortabel på de lidt kortere gåture så har du fundet den rette her. Skoen er i et åndbart materiale med et slip-on design der gør den nem og praktisk at hoppe i og komme hurtigt ud på gåturen. Med mange gode Skechers teknologier er du her garanteret sublim støtte og komfort på din gåtur.

Arch Fit - Banlin

Her får du en smart sko med sublim komfort, høj stødabsorbering og en individuel pasform. Med denne slip-on får du en behagelig og støttende sko når du bevæger dig ud på dine små gåture. Arch Fit – Banlin er designet med ekstra svangstøtte og er perfekt til dig som leder efter den ekstra støtte. Her får du en sko der har en hel unik komfort og er let at smutte i og ud af.

Har du en bred fod og mangler et par nye sko til dine spadsereture, findes denne model også i Wide Fit. Her får du god plads til dine fødder så intet strammer eller irriterer dig på din gåtur – det er yderst vigtigt at vælge den rette pasform så du får den komfort du fortjener.

 

Til dig der går meget på arbejde

Når du både går og står meget på dit arbejde er dine sko altafgørende. Dine fødder bliver nemlig udsat for en masse belastning og derfor er det vigtigt at du tænker på dine fødder og deres velvære.

Se også Skechers Work hvis du er på udkig efter andre arbejds– eller sikkerhedssko som er CE-godkendt og hvor du ikke skal gå på kompromis med komforten i løbet af din arbejdsdag.

 


Damer

GO WALK Massage Fit 

Her får du et par lækre, moderne og ikke mindst støttende sko som er perfekt til dig der går meget rundt på arbejdet. Disse sko vil med garanti passe til de fleste outfits men samtidig sørger for at dine fødder får den pleje de skal have. Med massage fit er designet skabt til at give fødderne en blid massage ved hvert skridt.

Max Cushioning Elite SR 

Til dig som går meget på arbejde, men godt kunne tænke dig lidt mere støtte og fleksibilitet. Skoen her er stødabsorberende så stødene som opstår hver gang du tager et skridt bliver reduceret. Max Cushioning Elite SR er skridhæmmende og CE-godkendt.

 Dette er det helt rigtige valg hvis du har brug for lidt ekstra støtte og skal passe godt på dine knæ, ryg og hofter. Hvis du i dit arbejde går meget rundt som f.eks. sygeplejerske, butiksansat eller tjener er disse et super sikkert valg.

Herre

GO WALK Massage Fit

Her får du en sko med Massage Fit – en Skechers teknologi der er designet til at give dine fødder en blid massage ved hvert skridt du tager. Disse sko er perfekte til dig som vil have et stilrent design, sublim komfort samt høj støddæmpning hele dagen. Er du ofte på farten på arbejde som f.eks. butiksarbejder, lagermedhjælper eller noget helt tredje er disse en sikker vinder når du knokler på arbejdet.

Arch Fit SR Axtell

Har du brug for ekstra støtte og går du meget rundt på arbejde er denne sko helt bestemt det bedste match. Arch Fit SR Axtell er CE-godkendt og derfor et sikkert valg til dig som skal have stabilitet og sikkerhed på dit arbejde. Her får du nemlig ekstra svangstøtte, reducering af stød i din ryg, knæ og hofte, stødabsorbering, en skridhæmmende ydersål og god stabilitet– hvad mere kan man forlange?

Hvordan skal en sko passe?

Når du har valgt eller er i gang med at vælge dine nye gåsko er det allervigtigste at du finder nogle sko hvor både størrelse og pasform passer til dine fødder.

Dine gåsko må ikke stramme eller genere dig, da du på denne måde hurtigt kan få smerter og problemer. Se vores størrelsesguide og forskellige pasformer så du er sikker på dit valg.

Uden god plads og bevægelse får du ikke et par gode gåsko, så husk at tænke på både størrelse og pasform når du vælger dine nye gåsko.