Max Cushioning - vores mest stødabsorberende sko

Max Cushioning - vores mest stødabsorberende sko
  • Indholdsfortegnelse

Er du kendt i Skechers sortiment, har du også hørt om Max Cushioning. Men hvad er forskellen på de forskellige modeller og hvilke passer til dig og dit behov. Læs med her og find de perfekte Max Cushioning til dig.

Med Max Cushioning sko får du optimal stødabsorbering, en åndbar indersål samt en fleksibel og slidstærk ydersål – altså høj komfort hele dagen.

Gå på opdagelse i vores store udvalg til damer, herrer og børn.

Max Cushioning er blevet en stor favorit iblandt danskerne og det er der ikke noget at sige til. Vi vil nemlig have god komfort til vores fødder, ryg og knæ. Og det får vi med de skønne Max Cushioning modeller. Desuden, er der kommet mange nye lækre modeller til kollektionen som alle er spækket med fantastiske Skechers teknologier.

Hvad er en stødabsorberende sko?

Max Cushioning er en let og komfortabel løbesko udviklet til alle distancer – og er derudover fantastisk til gåture. Det er den perfekte sko til dig, uanset om du løber korte distancer, er maratonløber eller kan lide at gå lange ture.

Air-Cooled Goga Mat indersålen gør skoen åndbar og giver en høj støddæmpning. Sammenlignet med andre traditionelle løbesko får du 30% mere støddæmpning i en Max Cushioning sko. Indersålen indeholder derudover et lag Ortholite skum, som sikrer affjedring, åndbarhed og et sundere klima i skoen.

Med Max Cushioning modellerne får du en Ultra Go mellemsål som sikrer at du får den optimale affjedring på din gå- eller løbetur. Det er altså den der sørger for at du får optimal stødabsorbering. Til sidst består skoen af en fleksibel letvægtsydersål med ekstra slidstærk gummi for bedre vejgreb og afsæt.

Skoens overdel består af et støttende letvægtsmateriale, som giver komfort og gør skoen åndbar. Desuden kan skoen, hvis ikke overdelen er af skind, vaskes i maskine ved lav temperatur – en dejlig og praktisk sko.

 

Hvilken sko skal jeg vælge?

Max Cushioning kommer med tre forskellige ydersåler. "Premier" er den mest fleksible af de tre. "Elite" giver øget støtte og stabilitet. Den sidste, "Delta" er mere fast og har en lidt bredere pasform end de to andre modeller.

Max Cushioning Premier

Max Cushioning Premier er den mest fleksible af vores Max Cushioning modeller, hvilket er med til at fremme dit løb. Sålen indeholder derudover Natural Rocker teknologi, hvilket skaber en jævn, rullende overgang og derved hurtigere og mere effektive tå-afsæt og skridt.

Max Cushioning Elite

Max Cushioning Elite yder mere støtte og stabilitet til din gå- eller løbetur. Sålen indeholder, som i Premier modellen, derudover Natural Rocker teknologi, hvilket skaber en jævn, rullende overgang og derved hurtigere og mere effektive tå-afsæt og skridt.

Max Cushioning Delta

Max Cushioning Delta er den af Max Cushioning modellerne, der yder mest fasthed og stabilitet. Stabiliteten øges grundet syntetiske forstærkninger, der findes på tå, side og hælkappe, mens fastheden øges grundet Goodyear ydersålens friktionsmodstand på forskellige overflader. Desuden vil du opleve, at denne model har en bredere pasform.

Har du problemer med hælsporer eller andre fodproblemer?

Så er Max Cushioning et perfekt match. Vi kan selvfølgelig ikke rådgive om sundhedsmæssige problemer og den enkeltes problem, men vi hører fra vores kunder at den øgede støddæmpning, støtte og fordeling af belastningen under foden kan reducere smerte og symptomer ved hælsporer og andre fodproblemer. Ligeledes kan de flotte og komfortable Max Cushioning modeller give godt velvære – det fortjener vores fødder.

Hvorfor er stødabsorbering vigtig?

Din krop har ikke godt af de mange stød, der forplanter sig op gennem kroppen, når hælen lander hårdt på underlaget. Derfor er det meget vigtigt med en sål, der er stødabsorberende. Derfor har Skechers designet Max Cushioning som opfylder lige præcis det.

Max Cushioning er blevet enorm populær og derfor kommer der konstant nyheder hvor Max Cushioning er kombineret med andre lækre Skechers kollektioner eller teknologier. Se blandt andet vores fantastiske udvalg af Max Cushioning og Arch Fit der har ekstra fokus på svangstøtte.

 

Stødabsorbering til enhver lejlighed

Hos Skechers mener vi at du skal have god komfort lige meget vejr og sæson. Derfor har vi et flot udvalg af sandaler i det lækre og stødabsorberende Max Cushioning design.

Vi har også Max Cushioning Waterproof, som er vores vandtætte design som er egnet til dig der er aktiv og elsker at komme ud på de lange gå- eller løbeture om det regner eller ej.

Elsker du at tage på vandreture kan du også vælge Max Cushioning Trail som er vores slidstærke, smarte og stødabsorberende vandresko og -støvler til dig der elsker oplevelser i naturen.

Stødabsorberende arbejdssko

Går du meget i løbet af din arbejdsdag og leder du efter skridhæmmende og komfortable sko til dit arbejde kan du også få Max Cushioning arbejdssko.
Dette er det helt rigtige valg hvis du har brug for lidt ekstra støtte og skal passe godt på dine knæ, ryg og hofter. Hvis du i dit arbejde går meget rundt som f.eks. sygeplejerske, butiksansat eller tjener er disse et super sikkert valg. Så er du nemlig garanteret suveræn komfort hele dagen. Desuden er vores Max Cushioning arbejdssko CE-godkendt af EU.

 

Gode sko til børn

Max Cushioning er den absolut mest stødabsorberende Skechers kollektion og derfor kan du også finde de dejlige Max Cushioning til dine børn. Her får du farverige og flotte designs som er fantastiske til de aktive børn som fortjener støtte, komfort og stødabsorbering.

 

Find de bedste sko til dig

Lyder Max Cushioning som et par sko der passer til dig og dit behov kan du gå på opdagelse i det flotte udvalg til herrer, damer og børn.

Når du har fundet de perfekte sko, kan du bruge vores størrelsestabel for at finde den rigtige størrelse så du kan opnå den maksimale komfort med den rette størrelse.

Mangler du endnu mere inspiration kan du se vores guide til de bedste sko til dig, her kan du blandt andet læse om vores andre populære kollektioner som Uno, Arch Fit og GO WALK.