Det Perfekte Skomatch

Det Perfekte Skomatch
  • Indholdsfortegnelse

Når du leder efter dine nye sko, er det utrolig vigtigt at vælge sko der passer til dine behov og ønsker. Det rigtige fodtøj er nemlig altafgørende for dine fødder og krops helbred. Uden de rigtige sko kan du nemlig risikere at få forskellige skavanker og smerter.

Læs med her og se hvilke typer sko der lige netop passer til dig og dine behov. Hos Skechers har vi nemlig fokus på dig og hvad vi kan gøre for at give dine fødder den mest optimale komfort i din hverdag.

Hvilke sko er bedst for fødderne?

Hos Skechers er velvære og komfort en topprioritet og derfor er der en fantastisk støtte i alle vores sko. Alligevel er der forskel på vores forskellige kollektioner og deres forskellige teknologier – derfor er det yderst vigtigt at du vælger de sko der passer lige præcis til dig.

Er Skechers sko gode til knæ og ryg?

Hvis du døjer med knæ og ryg problemer har du brug for en høj stødabsorbering og god støtte. Derfor er skoene i Max Cushioning kollektionen et fantastisk valg til dig.

Max Cushioning giver dig en affjedrende indersål der giver høj støddæmpning og super komfort imens den lækre stødabsorberende mellemsål sikrer dig en fasthed som giver god støtte og stabilitet som er nødvendigt når man går rundt med smerter i både ryg og knæ. Den fjedrende effekt i indersålen og den faste støtte kan nemlig hjælpe både ryg og knæ problemer.

Max Cushioning er den absolut mest stødabsorberende Skechers kollektion og med det store udvalg af lækre sko til både herrer og damer kan du med garanti finde en model der er lige noget for dig.

 


Hvilke sko er gode til hælsporer?

Hælspore kan give store smerter under eller på indersiden af hælen og være til stor gene når du løber eller går. Årsag til hælspore betyder at senepladen under foden er blevet belastet og beskadiget.

Hælspore kan være meget smertefuldt og holde dig tilbage for gode oplevelser og sjove aktiviteter. Derfor er det utrolig vigtig at finde nogle sko hvor der er øget støddæmpning, stor støtte og fordeling af belastning under foden. Dette kan nemlig lindre smerten ved hælspore.

Hvis du døjer med hælspore, er Max Cushioning Arch Fit kollektionen helt fantastisk. Du får nemlig en fantastisk støtte og komfort til dine fødder. Skoene i Max Cushioning Arch Fit kollektionen er bløde under hælen og fordeler trykket så hælen bliver aflastet og hælsporegenerne kan lindres.  

Hælspore kan ikke kureres ved brug af skoene men de kan helt klart hjælpe dig med nogle af smerterne og garanterer dig en god støtte, stødabsorbering og maksimal komfort. Se de mange smarte modeller vi har til Damer og Herrer.

Hvilke sko er bedst til nedsunken forfod?

Nedsunken forfod er en degenerativ tilstand i forfoden, hvor bindevæv og ledbånd mellem knogler og led i forfoden falder sammen. De tre midterste tæer er sunket ned så der er stor belastning på de tre midterste trædepuder når du går. Nedsunken forfod kan derfor give store smerter når man støtter på foden. Og lige netop derfor har man brug for noget støttende og komfortabelt fodtøj.

Ofte er kvinder ramt af nedsunken forfod fordi de bl.a. har gået for meget i høje hæle – men det kan selvfølgelig også ramme mænd. Med en nedsunken forfod er det en rigtig god idé at vælge en sko med ekstra svangstøtte. Her er vores Arch Fit kollektion helt perfekt.

Skechers Arch Fit sko er nemlig designet med fokus på komfortabel svangstøtte hele dagen. Sko med ekstra svangstøtte kan hjælpe med at give din fod den rette fodstilling. Vælg en sko med Arch Fit teknologien og du får stabilitet, balance og støtte.

Arch Fit teknologien er en populær Skechers kollektion og der er et stort udvalg til både herrer og damer samt sko til enhver anledning.

Find dine Arch Fit til damer her

Find dine Arch Fit til herrer her

Sko til dig med gigt i fødderne

Når du døjer med gigt i fødderne, er det vigtigt at du bruger sko som giver dig en god plads, god støtte og en fast bund så bevægelserne i de små led ved tæerne bliver mindsket.  

Gigt i fødderne kan være utrolig smertefuldt og nedsætte din bevægelighed i din fod. Gigt kan ikke helbredes af at gå i Skechers sko, men du kan gøre dig selv en stor tjeneste ved at købe fodtøj som mindsker smerten og kan give dig god støtte.

Derfor er vores Uno kollektion et rigtigt godt svar på en sko til dig med gigt i tæerne eller fødderne. Med Uno kollektionen får du en mellemsål som har synlige luftpuder som giver dig ekstra støddæmpning under hælen og føles som små trampoliner under fødderne. Dette sikrer dig en behagelig følelse for dine fødder og giver dig den støtte og komfort som dine fødder har brug for. Uno skoene er faste i sålen og har en fast hælkappe som giver en god stabilitet og bevægelighed.

Se det flotte udvalg i Uno kollektionen, med trendy styles med farverige print til damer og lækre, moderne og smarte designs til herrer.

 

 

Hvad skal jeg huske inden jeg køber mine nye sko?

Når du beslutter dig for at du har brug for et par nye sko er der et par simple step som er vigtige at følge. På den måde får du et par sko som du kan bruge i lang tid og som du uden tvivl vil blive glad for. Fødderne er kroppens fundament – de skal være fleksible, stærke og velfungerende, så husk det rette fodtøj og giv dine fødder den støtte og support de har brug for.

  1. Prøv skoene sidst på dagen

Dine fødder hæver i løbet af dagen og vil derfor være størst sidst på dagen. Derfor er det allerbedst at prøve sko sidst på dagen. Så ved du nemlig at du kan passe dem i løbet af hele dagen.

  1. Vælg en sko der passer din størrelse

For at undgå smerter og gener er det vigtigt at du vælger den rigtige størrelse. Vælg hellere en sko der er til den større side. Aldrig vælg et par sko som strammer. Husk også at der skal være plads til dine tæer. Både foroven og foran. På den måde undgår du smerter og problemer som knyster – der ofte kommer fra stramt fodtøj.

  1. Luk dine sko ordentlig

Hvis skoen som du vælger, har snørebånd eller velcrolukning er det vigtigt at du sørger for at lukke dine sko ordentligt. De skal ikke stramme, men det er vigtigt at de sidder fast omkring din fod.

  1. Husk din pasform

Husk at købe sko der passer til din pasform. Har du en bred fod skal du vælge en Relaxed Fit eller Wide Fit, hvor der er ekstra plads. Se vores guide til hvordan du finder den pasform der passer til dig: Classic, Relaxed eller Wide Fit.

  1. Gå rundt

Gå et par skridt i skoen inden du beslutter dig, her kan du nemlig hurtig mærke om skoen strammer, er komfortabel og om sålen passer dig. Det er vigtigt at du får en behagelig og dejlig fornemmelse når du går rundt i skoen.