Find den perfekte pasform til dine fødder med Skechers

Find den perfekte pasform til dine fødder med Skechers
  • Indholdsfortegnelse

Hos Skechers er vi bevidste om, at hver enkelt fod er unik, og vi stræber efter at sikre, at der er en sko, der passer til dig.

Når det kommer til valg af sko, er pasformen afgørende for både komfort og stil. Uanset om vi går, står eller er aktive, spiller pasformen en afgørende rolle for vores komfort, sundhed og præstation. Vi prioriterer derfor at skabe sko, der tilpasser sig dine fødders individuelle behov og sikrer optimal komfort, så du kan udføre dine aktiviteter med lethed og glæde.

Skechers tilbyder tre forskellige pasformer, der passer til forskellige behov og fodtyper: Classic Fit, Relaxed Fit og Wide Fit.

Hvor meget plads skal der være i en sko?

Mængden af plads, der bør være i en sko, kan variere baseret på individuelle præferencer, fodtyper og formålet med skoene. En sko med en korrekt pasform skal nemlig give plads til, at tæerne kan bevæge sig frit og at man undgår belastning og tryk på bestemte områder.

Udforsk vores store udvalg af sko i Classic Fit, Relaxed Fit og Wide Fit og find den perfekte pasform, der passer til dine fødder og din stil. Vores sko er designet med fokus på både komfort og stil, så du kan gå rundt med glade og tilfredse fødder hele dagen lang. Besøg også en af vores butikker, hvor vores venlige personale altid er klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde det helt rigtige par sko med den rette pasform.

Vores traditionelle pasform

En af de primære grunde til at have en god pasform i sko er komforten. Når skoene passer korrekt, undgår vi de smertefulde tryk- og gnidningspunkter, der kan opstå ved at bære forkerte størrelser eller snævre sko. En behagelig pasform giver os mulighed for at gå og bevæge os frit uden ubehag eller begrænsninger.

Hvis du har almindeligt brede fødder, så er Classic Fit den perfekte pasform til dig. Sko med Classic Fit pasformen er den traditionelle og mest populære pasform som er designet til at give komfort hele dagen lang. Classic Fit modellerne har en almindelig bredde og er vores mest populære sko, der passer til de fleste fod faconer. Uanset om du har brug for sko til formelle eller uformelle lejligheder, vil du finde et bredt udvalg af Classic Fit-sko, der passer til din stil og aktiviteter.

 

Hvilke sko er gode til knyster?

Vores Skechers sko er generelt designet til at være rummelige, og alle vores tre pasformstyper - Classic, Relaxed og Wide Fit - tilbyder god plads.

Men det kan være at du ofte oplever irritationer eller at dine sko strammer, og så har du måske brug for en bredere pasform. Det kan også være, at du har specifikke fodproblemer som knyster eller andre forhold, der kræver ekstra plads og komfort til dine fødder.

Hvis du har brug for ekstra plads til dine tæer og forfod, er Relaxed Fit-pasformen det rigtige valg. Disse sko er designet med en bredere konstruktion både i højden og bredden, hvilket giver mere rummelighed ved tæerne og forfoden. Samtidig er hælbredden den samme som i Classic Fit-modellerne, hvilket sikrer, at hælen holdes på plads og ikke glider. Relaxed Fit-modellerne er ideelle til at gøre din hverdag mere behagelig uden at gå på kompromis med stil og mode.

 

Hvilke sko er bedst til brede fødder?

Vi er opmærksomme på, hvor vigtigt det er at finde den rette sko, der passer til dine individuelle behov. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af sko med forskellige funktioner og teknologier, der kan hjælpe med at lindre og forebygge ubehag.

Har du brug for ekstra plads ved både forfod og hæl? Så er vores Wide Fit det ideelle valg. Disse sko har en bredere pasform omkring forfoden og hælen sammenlignet med vores Classic Fit modeller. Med Wide Fit får du den ekstra plads, som dine fødder har brug for, uden at skulle presse dem ned i stramme sko. Wide Fit-pasformen er fantastisk til at lindre ubehag og give dig den bedste pasform, hvis du har bredere fødder og ofte har hævede ankler.

 

Hvordan ved jeg om jeg har en bred fod?

Hvis du besøger vores Skechers konceptbutikker er de klar til at måle bredden på din fod, så du kan få en god idé om hvilken pasform der passer til din fod. Ud fra de mål som de bruger i butikkerne, anbefaler vi at hvis du normalt bruger en størrelse 38 i kvindesko og måler 8,5 centimeter på den bredeste del af din fod, vil en Relaxed Fit sko være passende til dig.

Hvis din fod måler mere end 9 centimeter i bredden, vil vores Wide Fit pasform dog være det bedste valg for dig, imens Classic Fit vil være mere egnet, hvis din måling er 8 cm eller mindre.

Bruger du en 43 i herrestørrelse vil en Classic Fit være egnet til dig der har en måling på maks. 9 cm på den bredeste del af din fod. Har du derimod en bred fod og måler 10,5 cm vil vores Wide Fit passe dig bedre og en Relaxed Fit er bedre hvis din måling ligger imellem 9-10 cm.

Det er dog vigtigt at huske, at individuelle faktorer, behov og fodproblemer også kan spille ind, så det er altid bedst at prøve skoene og mærke efter, hvad der føles bedst for dig.

 

Hvor stramt skal en sko sidde?

Uanset hvilken pasform du vælger, er det vigtigt at finde den rette størrelse. Hos Skechers anbefaler vi altid at kigge på vores størrelsesguide, inden du køber dine nye sko. Vores størrelsesguide sikrer, at du får den korrekte størrelse, der passer til dine fødder og giver den rette komfort.

Vi ønsker, at du skal føle dig godt tilpas og selvsikker i dine sko, uanset om du er på arbejde, til fest eller bare i din daglige rutine. Vores sko kommer i et bredt udvalg af farver, designs og materialer, så du kan finde det perfekte par, der passer til din personlige stil. Se de forskellige styles med Classic -, Relaxed - og Wide Fit.

Få ultimativ komfort hele dagen

Husk også at lytte til dine fødder. Hvis du oplever ubehag eller smerte, når du bruger dine sko, kan det være en indikation på, at de ikke passer ordentligt eller ikke giver tilstrækkelig støtte. I så fald kan det være en god idé at finde ud af, om der er behov for yderligere tilpasninger eller støtte i dine sko.

Gå på opdagelse i vores forskellige pasformer, prøv skoene på, og find det par, der passer bedst til dine fødder og din stil. Husk, at når det kommer til fodtøj, er komfort altafgørende for at kunne nyde dine aktiviteter uden ubehag. Vælg de rigtige sko, og lad dine fødder nyde godt af den ultimative komfort hele dagen lang.