Er Skechers sko vandtætte?

Vandtætte sko
  • Indholdsfortegnelse

Vejret i Danmark er ofte blæsende, koldt og ikke mindst vådt. Derfor er det yderst vigtigt at have et par vandtætte sko eller støvler i garderoben som kan sikre dig varme og tørre fødder hele dagen.

Hos Skechers kan du få en masse lækre vandtætte sko og støvler til både kvinder, mænd og børn.

Måden du kan genkende vores vandtætte modeller, er ved at der i titlen eller beskrivelsen står Waterproof.

Skechers Waterproof – et vandtæt design

Waterproof teknologien sikrer, at skoene er vandtætte. Vandtætheden kan blandt andet sikres gennem en vandtæt membran, der er bygget ind i skoen mellem overdelen og foringen samt yder- og indersålen.

Membranen forhindrer vandindtrængning udefra, men den er på samme tid også åndbar så svedpartikler ledes væk fra foden.

Skechers Waterproof fås i alverdens modeller, farver og designs. Om du mangler vandtætte løbesko, gåsko, støvler eller vandresko – så har vi dem til både herrer, damer og børn.

Praktiske, smarte og vandtætte støvler til damer

Hos Skechers har vi en masse forskellige sko og støvler som er vandtætte, smarte og komfortable. Vi har et stort udvalg af både løbesko, vinterstøvler, vandresko og meget andet.

 

Er du træt af våde fødder på din løbetur?

Vi har flotte, støttende og praktiske løbesko til både damer og herrer. Og endnu bedre så har vi også et udvalg af moderne løbesko som er vandtætte.

Ydermere, er der en masse farver, funktioner og lækre Skechers teknologier i alle vores Skechers Waterproof til herrer. Her kan du nemlig både få træningssko, løbesko, støvler, golfsko og meget mere.

 

 

Sjove, smarte og vandtætte sko til børn

Hos Skechers kan du få et stort udvalg af flotte vandtætte børnesko, både til store og små. Vi har et bredt udvalg af søde og praktiske sko til børn, som samtidig holder deres små fødder varme og tørre.

 

 

Hvad er forskellen på vandafvisende og vandtæt?

Her hos Skechers har vi til gengæld også 2 andre funktioner, nemlig Water Resistant og Water Repellent. Dette er vores vandafvisende funktioner som også er praktiske og gode til det danske vejr. Det vil derfor sige at fodtøj med enten Water Resistant eller Water Repellent ikke er vandtætte, men i stedet vandafvisende.

Forskellen på de vandtætte og vandafvisende designs er at de vandtætte sko kan udsættes for direkte vand og stadigvæk garanterer dig at du ikke får våde og kolde fødder. Det vandafvisende design vil i stedet danne perler som løber af skoene – dog vil vandet trænge igennem materialet hvis fodtøjet bliver udsat for regn i længere tid.

Se vores flotte udvalg af smarte, praktiske og vandafvisende sko til både herrer, damer og børn

Vores sko med Water Resistant er modstandsdygtige

Water Resistant teknologien sikrer en meget høj beskyttelse mod vand, dog er disse modeller ikke vandtætte – men det er tæt på! Skoens materiale i overdelen er imprægneret og alle sømme er forseglede, hvilket gør dem modstandsdygtige over for vand, og derved vandafvisende.

Water Repellent er med 3M Scotchgard beskyttelse

Water Repellent teknologien sikrer, at skoens overdel er både smuds- og vandafvisende over for regn og sprøjt. Dette sikres gennem en imprægnering af overdelsmaterialet med 3M Scotchgard beskyttelse.

For at sikre holdbarheden og beskyttelsen anbefales det at genimprægnere skoene løbende, så den vandafvisende funktion holder. Dette kan selvfølgelig gøres med vores Skechers Water Proofer som er praktisk og nem at bruge.

Hvordan får jeg vandafvisende sko?

Kan du ikke finde et par sko med Waterproof, Water Resistant eller Water Repellent teknologien som er noget for dig, kan du altid finde et par uden denne teknologi og bruge vores Water Proofer imprægnering.

Skechers Water Proofer er lavet til netop at gøre dit fodtøj vandafvisende. Produktet sprayes på dine sko og skaber derved en åndbar barriere mod vand, væsker og pletter, der derved forbliver på overfladen og nemt kan tørres af skoen igen.

Hvordan testes Skechers Waterproof, Water Repellent og Water Resistant?

 Vores 3 forskellige vandtætte og vandafvisende funktioner har været igennem mange tests som de skal bestå, så vi er sikre på at levere de bedst mulige sko til dig.

Waterproof er testet og bestået ved brug af SATRA TM77 test metoden med 15.000 bøjninger i vand – og derved forhindrer Waterproof teknologien vandindtrængning udefra.

Water Repellent består ligeledes SATRA TM77 test metoden med 10.000 bøjninger i vand, og giver derfor en høj beskyttelse mod vand.

Water Resistant er testet med 3M Droplet, Water Spray og Water Pour. Dette betyder at vand er blevet sprøjtet, hældt og placeret på skoen for at teste den vandafvisende teknologi.

Hvilken imprægnering er bedst?

Når du skal imprægnere dit fodtøj, er det vigtigt at du bruger en imprægnering som kan bruges til det materiale dine sko er lavet af. Her hos Skechers har vi vores Water Proofer som kan bruges på både stof-og lædervarer og som kommer i en praktisk og nem sprayflaske.

Læs vores imprægneringsguide og bliv inspireret til at holde dine sko og støvler slidstærke, flotte og praktiske i længst mulig tid.

 

Hvordan kan membranen være vandtæt når sved godt kan komme ud, men vand ikke komme ud?

Dette er muligt, da svedpartikler er mikroskopiske molekyler, der kan trænge igennem membranen, mens vandmolekyler er for store til at trænge igennem membranen. På denne måde får du derfor en åndbar sko som er vandtæt.