Vores Indersåler

Vores Indersåler
  • Indholdsfortegnelse

Er du forvirret over de mange forskellige navne der dukker op når du leder efter dine nye sko? Så læs med her og bliv klogere på hvilken indersål der passer helt perfekt til dig og dine fødder.

 En indersål er utrolig vigtig da den giver en dynamisk støtte til din fod. I Skechers sko er der lagt stor vægt på indersåler og deres egenskaber – der er nemlig sørget for god støtte, stødabsorbering og sublim komfort i alle Skechers indersåler.

Er du i tvivl om hvilken indersål der passer til dig kan du få gode råd og informationer om de enkelte indersåler her – det vil med garanti kunne hjælpe dig i din søgen på et par nye sko.

MEMORY FOAM

Memory foam indersålen er lavet af et skummateriale der tilpasser sig fodens form. Med den bløde polstring i sålen, er du med Memory Foam indersålen sikret høj komfort hele dagen. Memory Foam indersålen er perfekt til dig som gerne vil have en tyk og formende indersål som giver dig en blød fornemmelse når du træder ned i skoen. Denne indersål aflaster dine ømme fødder og sikrer en meget høj komfort grundet det lækre skummateriale. 

Lyder dette som en indersål du kan bruge kan du se vores flotte udvalg til damer og herre.

AIR-COOLED MEMORY FOAM

Her får du den bløde og tykke Memory Foam, men denne gang med flere egenskaber. Det er en letvægts indersål der former sig efter fødderne og sikrer dig en individuel pasform der giver maksimal komfort til hvert skridt du tager. Air-Cooled Memory Foam indersålen er en varmere sål, men har lufthuller som stadigvæk sikrer dine fødder et godt indeklima. Hvis du tit er på farten og har brug for fantastisk komfort samt en behagelig og blød fornemmelse til dine fødder har du her fundet det perfekte match.

Se vores udvalg af sko med Air-Cooled Memory Foam til herre eller damer

 

ARCH FIT

Arch Fit indersålen er udviklet i samarbejde med fodterapeuter på baggrund af 20 års data og 120.000 fodscanninger. Med denne indersål bliver vægten fordelt over et større område og derved reduceres belastningen og stød i ryg, hæl og hofte. Arch Fit indersålen er lavet med fokus på svangstøtte og med dens specielle design sikrer du maksimal komfort og svangstøtte. Mærker du problemer med ondt i fødderne eller at svangen synker ned? Så kan denne indersål være en god løsning da du får ekstra støtte og en høj komfort.

Lyder Arch Fit som en sål for dig, så se vores brede udvalg til både herre og damer.

 

AIR-COOLED GOGA MAT

Er du vild med løbeture eller lange gåture, så er vores Air-Cooled Goga Mat indersål perfekt til dig. Denne letvægts og affjedrende indersål er perfekt til dig der dyrker meget fysisk aktivitet da du får høj støddæmpning og maximal komfort ved hvert skridt. Du finder ofte denne slags indersål i vores performance modeller som f.eks. GO WALK eller GO RUN.

Se vores udvalg af performance modeller til damer og herre.

 

ORTHOLITE

Ortholite er en indersål der er lavet med letvægts skumlag der sikrer ekstra affjedring og sikrer langvarig støddæmpning. Med denne indersål er du garanteret et sundt indeklima i skoen da fugt og varme ledes væk.

Ortholite er et perfekt match til dig som har brug for en indersål der giver sublim komfort og lang holdbarhed. Ortholite er ofte kombineret med Goga Mat indersålen så du får en kombination af to fantastiske indersåler i én.

Se vores forskellige modeller til både herre og damer