Skechers Slip-ins teknologien

Skechers Slip-ins teknologien
  • Indholdsfortegnelse

Hos Skechers er komfort yderst vigtigt, da vi med vores mange teknologier har skabt sko der passer til forskellige behov og krav. Men selvom Skechers fokuserer på høj komfort, bliver der ikke gået på kompromis med udseende eller design af de mange forskellige sko.

Du kan både få en flot, moderne og smart sko kombineret med de mange fantastiske Skechers teknologier – og du er sikret at få både komfort og et smart design.

Skechers er derfor også klar til at introducere Slip-ins teknologien, som er en praktisk, behagelig og støttende teknologi. Det er Skechers’ håndfrie design.

Se vores Slip-ins til damer, herrer og børn. Vi har et stort udvalg af flotte, praktiske og smarte Slip-ins.  

 

Mangler du en ny sko til samlingen?

I dag lever mange en aktiv livsstil og har ofte travlt både på vej ind og ud ad døren. Derfor har Skechers lavet Slip-ins. Det er en teknologi som dækker behovet for en effektiv, smart og hurtig løsning – en sko der er så praktisk som den overhovedet kan blive.

Skechers Slip-ins teknologien bliver kombineret med de mange andre populære teknologier som Max Cushioning, Arch Fit, GO WALK mm. Du kan derfor forvente høj komfort, friske designs og kreative teknologier samlet i én sko.

Hvad er forskellen på Slip-ons og Slip-Ins?

Hos Skechers har vi både Slip-ons og Slip-ins og det kan derfor være svært at vide hvad forskellen på de to designs er.

Med Slip-Ins kan du nemt og bekvemt tage skoene på uden at bruge dine hænder. Dette kan man gøre på grund af den faste hælkappe som Slip-Ins designet har. Det er et perfekt design til dig der har hænderne fulde eller som har problemer med at bukke sig – her får du et par nemme sko at træde i.

Til forskel fra Slip-ins har Slip-ons ikke den samme faste hæl og der skal ofte bruges en hånd eller skohorn til at komme i skoen, så hælen ikke bukker sammen når du træder ned i skoen. Slip-ons er yderst behagelige og giver en høj komfort i løbet af dagen – en populær sko som også er nem at bruge.

Den ultimative kombination

Med Slip-ins teknologien får du et unikt design med en Comfort Pillar teknologi som er stødabsorberende og giver en støttende og behagelig oplevelse med hvert skridt. Comfort Pillar teknologien som er lagt i sålen, reagerer på alle dine skridt og derfor er kombinationen af Slip-ins og Comfort Pillar teknologierne et perfekt match til en komfortabel og praktisk sko.

Et håndfrit design der gør det nemt

Med Slip-ins teknologien får du et fast hældesign og en polstring der former sig til hælen og akillessenens naturlige kurve. Du er derfor garanteret sublim støtte, stabilitet og komfort. Skoen er designet så den sidder tæt omkring foden og som gør dem fantastiske at træde i og bruge til hverdagens mange gøremål.

For at gøre skoen så praktisk som overhovedet muligt er det også muligt at smide skoene i vaskemaskinen når de trænger til lidt rengøring. Smid blot de smarte Slip-ins i en vaskepose og vask i maskinen på maks. 30 grader.

Med dette håndfrie design, håber vi at gøre det så nemt og bekvemt for dig som muligt – også selvom du har hænderne fulde.

Glæd dig til at prøve Skechers Slip-ins teknologien – vi er ret sikre på du bliver helt vild med det!

 Slip-ins