Our Planet Matters - Et samarbejde med et formål

Our Planet Matters - Et samarbejde med et formål
  • Indholdsfortegnelse

Our Planet Matters er en enkel, men kraftfuld erklæring, der understreger vigtigheden af at tænke på vores planet. Med klimaforandringer, forurening og andre miljømæssige udfordringer er det afgørende, at vi anerkender den indvirkning, vores handlinger har på planeten, og gør noget for at minimere vores negative indvirkning.

Med Our Planet Matters tager vi fat på problemet og prøver at reducerer vores miljøpåvirkning med bæredygtige produkter til mænd, kvinder og børn. For at gøre det har vi i samarbejde med The Nature Conservancy lavet vores Our Planet Matters kollektion som er bæredygtige sko til hele familien.

Bæredygtige sko til hele familien

Skechers' Our Planet Matters-kollektion af herre-, dame- og børneprodukter anvender genbrugsmaterialer i designet for at hjælpe med at reducere miljøpåvirkning. Vi samarbejder med The Nature Conservancy i et flerårigt engagement, hvor vi bidrager med mindst 800.000 amerikanske dollars for at hjælpe miljøorganisationen med at opnå sin mission om at beskytte verdens lande og farvande.

Det betyder kort fortalt at du er med til at tænke på miljøet når du køber et par Skechers sko fra Our Planet Matters kollektionen. Du får altså Skechers sko som er komfortable og gode til dine fødder imens du samtidig er med til at reducere dine miljøaftryk og være mere klimavenlig.

 

Vi kan gøre en forskel

Der er mange måder, vi kan hjælpe med at beskytte vores planet. Vi kan reducere vores brug af engangsplastik, genanvende og kompostere vores affald, spare på vand og energi, støtte bæredygtige landbrugs- og fiskeripraksisser og reducere vores CO2-udledning ved at bruge offentlig transport, cykle eller gå i stedet for at køre i bil samt støtte virksomheder, der prioriterer bæredygtighed.

Små ændringer kan gøre en stor forskel i at reducere vores indvirkning på planeten, og når vi arbejder sammen, kan vi skabe en sundere og mere bæredygtig verden. Det er vores ansvar at sikre, at vi bruger ressourcer på en bæredygtig og ansvarlig måde, så kommende generationer også kan nyde godt af dem.

”Som et globalt livsstilsmærke har vi en vidunderlig mulighed for at opmuntre forbrugere i alle aldre til at blive mere miljøbevidste i deres daglige liv.” – Michael Greenberg, Formand for Skechers


Reducer dit miljøaftryk med Skechers: Our Planet Matters

Her hos Skechers arbejder vi på at skabe innovative løsninger, der minimerer negative påvirkninger på miljøet. Vores sko fra Our Planet Matters er lavet af genbrugelige materialer og bæredygtige materialer som er et vigtigt skridt i retningen af at reducere miljøpåvirkningen og bevare vores planet.

Our Planet Matters kollektionen indeholder genanvendt bomuld, polyester, gummi, EVA og TPU, samt holdbare designs og vaskbare teknologier for at forlænge produktets levetid. Vi bruger bæredygtige materialer i hver model fra kollektionen, så du ved, hvordan hvert design er designet for at være miljøbevidst. Se vores smarte designs fra Our Planet Matters kollektionen og vær med til at reducerer dit miljøaftryk og miljøpåvirkning.

Godt for dine fødder. Godt for verden

En af fordelene ved at bruge genanvendelige materialer og bæredygtige materialer er, at det kan reducere mængden af affald og forurening. Ved at bruge genanvendelige materialer mindsker man behovet for at udvinde nye materialer, hvilket kan føre til mindre affald og mindre forurening af luft og vand. Derudover kan bæredygtige materialer være mere holdbare og slidstærke, hvilket kan øge levetiden på skoene.

At vælge sko lavet af genanvendelige og bæredygtige materialer er en lille, men vigtig handling, som kan hjælpe med at reducere miljøpåvirkningen og bevare vores planet. Som Skechers kunde kan du med Our Planet Matters bidrage ved at vælge bæredygtige produkter og tage vare på dine sko, så de holder længere.

Få fantastisk komfort i smarte designs

Som alle andre Skechers sko er modellerne i Our Planet Matters kollektion også spækket med maksimal komfort, du kan blandt andet finde vores populære Max Cushioning modeller så du med din gode samvittighed kan gå rundt i dine stødabsorberende sneakers.

Mangler du smarte sko til en festlig anledning kan du i vores Our Planet Matters kollektion finde de flotte Cleo Ballerinaer, hvor det strikkede stof er lavet med 75% genanvendt polyester. Du får her en åndbar, holdbar og super flot ballerina som passer rigtig flot til en sød sommerkjole eller et par smarte jeans.

Du finder også BOBS modeller i blandt vores Our Planet Matters kollektion. Dette er altså to fantastiske kollektioner samlet i en – endnu bedre for verden. Med BOBS kollektionen gør du nemlig en forskel for børn i nød, samtidig med at du støtter dyrenes velfærd. For hvert par solgte BOBS sko, doneres et par Skechers sko til et kriseramt barn og en del af salget går til udvikling af vacciner til hjemløse hunde og katte.

Se vores flotte udvalg af BOBS modeller til damer og herrer.

 

Mangler dine børn også et par nye sko? Så har vi GO RUN modeller i vores Our Planet Matters kollektion til dine børn - så kan børnene trygt lege i holdbare og bæredygtige sko.

Sko fremstillet med 100% veganske materialer

I Our Planet Matters kollektionen går vi ikke på kompromis med hverken design eller komfort. Du får stadigvæk den fantastiske Skechers komfort samt smarte, moderne og unikke designs. Du kan finde sko til alverdens anledninger til både damer og børn. Vores sortiment udvides konstant så hold øje med nye tilføjelser til hele familien under vores nyheder til damer, herrer og børn.

Skechers udvikler konstant nye teknologier og prøver at være innovative på mange områder. Du kan også få mange af vores modeller i andre kollektioner som er fremstillet med 100% veganske materialer – helt ned til limen. Se vores flotte udvalg og udforsk de mange bæredygtige sko til damer, herrer og børn fremstillet med 100% veganske materialer.

 

Vi glæder os til at forbedre og reducere vores miljøaftryk sammen med dig. Our Planet Matters. Godt for dine fødder. Godt for verden.