Arch Fit: Vores sko med indbygget svangstøtte

Arch Fit: Vores sko med indbygget svangstøtte
  • Indholdsfortegnelse

Hvis du er på udkig efter et par sko, der har særlig fokus på støtte til din svang, skal du vælge en af vores Arch Fit modeller – dine fødder vil uden tvivl takke dig.

Arch Fit modellerne har en indersål der er udviklet i samarbejde med fodterapeuter fra USA på baggrund af 120.000 fodscanninger og 20 års data. Indersålen er designet med fokus på svangstøtte så du får lige præcis den komfort og støtte du fortjener.

Med Arch Fit får du wellness for dine fødder – det er vores mest komfortable sko med særlig fokus på svangstøtte. Arch Fit modellerne er ergonomisk udviklet til at optimere pasform og give komfort.

Hvad er svangstøtte?

Svangen er den bueformede del af foden, som ligger mellem forfoden og hælen. Den består af en række små knogler, muskler og bindevæv, som arbejder sammen for at skabe en fleksibel, men stabil struktur, der kan absorbere stød og belastning fra kroppen.

Svangstøtte hjælper med at støtte og aflaste svangen, så du undgår skader i svangen. Sko med ekstra svangstøtte kan hjælpe med at give din fod den rette fodstilling. En let løftet forfod gør nemlig at du får en god fodstilling. Desuden kan svangstøtte være med til at forebygge at du får nedsunken forfod.

Arch Fit teknologien er designet med fokus på lige netop det – den ekstra svangstøtte. Derfor vil du med Arch Fit opleve en øjeblikkelig blød og behagelig støtte og aflastning af svangen.

Arch Fit sålen fordeler vægten over et større område, hvilket reducerer belastning i hæl, ryg og hofte. Indersålen i Arch Fit skoen giver tilmed stabilitet og stødabsorbering imens den former sig efter din fods svang – du får derfor en fantastisk støtte og unik pasform.

 

Hvornår har man brug for svangstøtte?

Hver gang du bevæger dig, så udsættes dine fødder for en stor belastning. Trædepuderne på dine fødder, tager hele din kropsvægt hver gang du tager et skridt eller løber. Din svang får et tryk af kroppens vægt ved hvert skridt, som så kan gøre at svangen bliver lavere. Hvis du får ondt, bliver hurtig træt i dine fødder, eller hvis du føler din svang ikke holder sig oppe, så har du højst sandsynlig brug for svangstøtte.

Svangstøtte er en vigtig del af sko til mange mennesker, da det hjælper med at støtte og stabilisere foden, og kan afhjælpe smerter og ubehag i fødderne. Har du f.eks. en flad svang eller lav svang, kan det føre til smerte og ubehag i fødderne og i andre dele af kroppen som knæ, hofter og ryg. I disse tilfælde kan svangstøtte være en effektiv løsning til dig. Udforsk udvalget af Arch Fit og finde dine nye og støttende sko.

Fodtøj med svangstøtte kan hjælpe med at give din fod den rette fodstilling. En let løftet forfod gør, at du får en god fodstilling. Det kan være med til at forebygge, at du får en nedsunken forfod eller bliver forfodsplatfodet. Fordelen ved at bruge vores fantastiske Arch Fit modeller er at det mindsker stød når du går samt ekstra støtte til svangen.

Hvilke sko er gode til nedsunken forfod?

Nedsunken forfod kan være en udfordring, når det kommer til at finde gode sko, der giver den nødvendige støtte og aflastning til foden – her er det nemlig utrolig vigtigt med en stabil sål og støtte til svangen. Når du har nedsunken forfod, er det også vigtigt med god plads omkring forfoden – se derfor vores Arch Fit modeller i Wide Fit eller Relaxed Fit pasformen, hvor du får mere plads og mindre pres på nedsunken forfod.

Til en nedsunken forfod kan vores Max Cushioning Arch Fit modeller også være fantastiske da en mere stødabsorberende sål kan reducere belastningen på nedsunken forfod og give mere komfort til foden. Se vores Max Cushioning Arch Fit modeller til damer og herrer.

 

Hvad er symptomerne på hælspore?

Hælspore er en tilstand hvor der dannes en knogleudvækst på hælbenet eller en betændelse i den bindevævssene, der løber langs fodsålen. Symptomer og smerter varierer fra person til person, men mange oplever smerte i hælen, stivhed i foden, hævelser og ømhed omkring hælen.

Hvordan slipper jeg af med hælspore?

Vi kan ikke rådgive om sundhedsmæssige problemer og kan ikke love at Arch Fit kan kurere hælespore, men vores kunder fortæller os at den gode svangstøtte og høje stødabsorbering kan hjælpe med at reducere symptomer og give mere støtte.

”Skechers Arch Fit er fantastiske til fødder, der har brug for støtte under svangen. Jeg havde plantar fasciitis (hælspore) for et par år siden og har derfor brug for gode sko for at undgå smerter under fødderne. Jeg har fundet mine absolutte favoritter i Skechers Arch Fit Go Walk og Go Run. Nu er det slut med ømme fødder, når jeg går lange ture.” - Merete fra Norge

 ”Skechers’ Arch fit sko er rigtig gode, ved fx hælsmerter og behov for ekstra stødabsorbering og svangstøtte. Har både købt sko/sandaler til indendørs og udendørs brug.” - Signe fra Danmark

”Skechers Arch fit er de bedste sko, jeg har haft! Endelig kan jeg gå en lang tur uden smerter i fødder og knæ!” - Linda fra Sverige

”Langt de bedste sko for mig til at helbrede meget smertefulde hælsporer” - Sami fra Finland

Hvilke sko skal man have når man er platfodet?

Hvis du er platfodet, betyder det, at du har en nedsunken svang. Derfor er det vigtigt at vælge sko, der understøtter svangen. Når du er platfodet, kan du være det på en eller begge fødder. At være platfodet kan ses ved, at din fod eller fødder falder indad, din svangbue på foden rettes delvist ud og din forfod drejer udad. Dette giver ofte smerter i dine fødder.

Når du bliver platfodet, er det fordi din svangbue på indersiden af din fod er faldet sammen og du støtter derfor ikke kun på forfoden og hælen, men også på mellemfodens inderside. Derfor kan du have brug for vores Arch Fit modeller med den gode svangstøtte.

Selvom du ikke har svangproblemer, kan du naturligvis stadigvæk bruge Arch Fit – det drejer sig om komfort og det får du med Arch Fit. Om du har svangproblemer eller ej.

Hvad skyldtes smerter under foden?

Har du smerter under foden, hælen eller andre fodproblemer kan Arch Fit modellerne være en god idé for dig at prøve. Du er her sikret en god komfort, svangstøtte samt en stabil ydersål. Du kan finde den støttende teknologi i vores gåsko, løbesko, vandresko, golfsko og meget mere.

Max Cushioning Arch Fit modellerne egner sig til dig, der ønsker støtten under svangen og ekstra stødabsorbering. Her er svangstøtte, stabilitet og stødabsorbering i fokus. Du får den fantastiske svangstøtte samt en mellemsål der er stødabsorberende - helt fantastiske sko til dig som har brug for den ekstra stødabsorberende i både gåsko, løbesko og arbejdssko.

GO WALK Arch Fit modellerne er til dig, der søger en let sko der giver stabilitet under svangen og skåner knæ, hofte og ryg. Det er de perfekte modeller til dig som elsker lange gåture. Modellerne er lavet af strækbart mesh tekstil, som giver foden god komfort og mulighed for at ånde. Under GO WALK Arch Fit skoene er der ekstra stødpuder, som øger affjedringen og reducerer stød i knæ, hofte og ryg. Stødpuderne er af ekstra slidstærkt gummi, som giver et fast greb under skoen. Se det flotte udvalg til damer og herrer.

 

Fremhæv dine fødders sundhed med sko med svangstøtte

Arch Fit teknologien er blevet populær og derfor vokser vores sortiment af Arch Fit modeller konstant. Den støttende teknologi er kombineret med mange af de andre populære Skechers funktioner og teknologier som Max Cushioning, GO WALK, Slip-ins og meget mere.

I Arch Fit kollektionen får du moderne og smarte sko der er designet til at kombinere komfort og stil med svangstøtte – et fantastisk valg for at fremme dine fødders sundhed. Du kan få en masse smarte designs så du kan være stilfuld og komfortable på samme tid. Se det store udvalg og bliv inspireret af det store udvalg af moderne designs imens du passer på dine fødder.